2020 yılının son ayına geldik. Artık belli bir takvim var mı diye merak ediyorum. Ocak ya da Şubat ayı gibi mi gelecek yeni sürüm? Bu konuda biraz detaylı bilgi verirseniz çok sevinirim.
Pardus 2.2 sürümünü ne zaman çıkartır bilemiyoruz , o işi pardus ekibine sormanız gerek, burası Pisilinux
sitesi.
Kde'deki kapanma sorunu hakkında uğraşmalarımız halen sürüyor, sorun halledilir halledilmez hemen Pisilinux 2.2 isosunu vereceğiz.
Kusura bakmayın bugün YouTube'da Sezgin Güler'in son videosu Pardus üzerine idi onu izlemiştim sanırım onun etkisi devam ediyor
Geri dönüşünüz için teşekkür ederim. Yalnız Pisi Linux'un Beta sürümleri de mi gelmeyecek? En azından kararlı sürümü yayınlanana kadar bilgisayara kurup hataları geliştirme ekibine bildirirdik.
beta için görüşlerinizi ekibe iletiyorum.
Teşekkür ederim Erkan Bey
Merhaba Erkan bey sizinde dediğiniz gibi eğer 2.2 sürümü Kde de sorun yaratıyorsa ,sizinde değindiğiniz üzere içinde Kde haricinde ki diğer masaüstleri hazırsa misal xfce ile bir ön sürüm yani deneme sürümü olarak yayınlayabilirsiniz ,arkadaşlarda hatalar için sizlere geri bildirimlerde bulunarak katkıda bulunabilirler.
Katılıyorum, diğer masasütü ortamlarının inşası hazırsa kullanıcılara Beta olarak sunulabilir. :)
Hocam Xfce İle Gelen Ayrıbir İSO Olmalı
Ve Ayrıca Bu Kurulu Sistemin Canlı İsonu Alabileceğim Bir Uygulama Varmı
Arkadaşlar anladığım kadarıyla Erkan beyin dediğinden anladığım tek bir iso ile yayınlamayı düşünyorlar yoksa neden isosu hazır sürümleri tek tek yayınlamasınlar.Zaten pisi linuxun ana omurgası Kde ile gelmiyormu.
Xfce isterük. Harbi xfce yapın lütfen :)